Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > o nama

Shanghai Liangren hemijske Co., LTD nalazi u razvitku city-shanghai, njegov promet je brz i praktičan. To je naznačeni kompanija zaštite životne sredine u Šangaju. Od kada je osnovana je 1987 godine, lepi se osnova za andquot; poboljšati kvalitet i povećati proizvod, eksploatiše potencijal smanjiti potrošnju i ojačati managementandquot;. To je investirao u uvodi novu opremu, svojih glavnih proizvoda: so hrom, nikl soli, soli bakra, Kobalt so, itd.


Oslanjajući se na razvoj nauke i tehnologije, moramo usvojile su napredne zanat i bice drћeжi se i na poboljšanje to. U isto vreme, stavili smo visoko cene HR obuka. Na osnovu napredne tehnologije i opreme, dobar kvalitet i kredit, produkciji skale je formirana i dobar uticaj i reputacija je osnovana širok kupce i dobili smo dobro pregled od naših klijenata.


Mi smo tu da iskreno očekuju poslovne clientand #39; s gest saradnje sa nama, i smo zajednički da pođe novo tržište i relevantne derivata proizvoda, i visoke tehnologije stavki nabila na uzajamno koristan bazi.