Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Izložba > Sadržaj
Kina proizvodnja barijum sulfat farba
- Feb 15, 2017 -

Nevinosti: andamp; #8805; 99%

Izgled: prah

Sadržaj: više od 98.0%

Kiselina je rastvorljiva pitanje: Manje od 0.60%

Belina: više od 98%

Zaštitni znak: Basta

Specifikacija: 25Kg/torbu;

Tip: barijum sulfat

Standardni razred: Industrijska klasa

Voda rastvorljiva pitanje: Manje od 0.30%

pH vrednost: 6.0-9.0

Иestica veličina distribucije: manje od 5 Um

Svojstvo: Amorfna beli prah ili lepljenje. Nontoxic. Nerastvorljiv u vodi, malo rastvorljiv u kipućoj sona kiselina. Hemijski stabilan, smanjenjem ukupne ugljen kao barijum sulfid. To wonand #39; t promena boje prilikom susreta sa hidrogen sulfid ili otrovnih gasova u vazduhu.

Aplikacija: To može da se koristi kao dozerka za farbu, štampanje mastilo, gume, plastike, izolaciji traka, površinski Bojanka agenta za foto papir i negativa. To mogu koristiti i u pigmenta, od porcelana, za skladištenje baterija, porcelanske emajl, staklo i Љvaba itd.


Shanghai Liangren hemijske Co., LTD nalazi u razvitku city-shanghai, njegov promet je brz i praktičan. To je naznačeni kompanija zaštite životne sredine u Šangaju. Od kada je osnovana je 1987 godine, lepi se osnova za andquot; poboljšati kvalitet i povećati proizvod, eksploatiše potencijal smanjiti potrošnju i ojačati managementandquot;. To je investirao u uvodi novu opremu, svojih glavnih proizvoda:Sulfat,Nitrat,Hrom so,Soli nikla,Soli bakra,Kobalt so, i tako dalje.

Više informacija naSulfat:http://www.inorganic-salts.com/product/sulfate.HTML