Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Izložba > Sadržaj
Kineski đubrivo Standard se ukrcao
- Jan 19, 2017 -

15 novembra do 18, Shanghai istraživački Institut hemijske industrije, sponzor je Jin Zhengda grupa je bila domaćin međunarodne organizacije za standardizaciju đubrivo i tlu regenerator tehničkih komiteta za standardizaciju (ISO TC134) dvanaesta godišnji sastanak radne grupe sastanka održana u Shandong, Linyi, Iran, Kina iz Sjedinjenih Država, Francuske, Švajcarska, Britanija, Kanada, Izrael, Tanzaniji, Keniji više od 30 zemalja kao što je vlada , istraživačke institucije, industrija organizacije, preduzeća svih učesnika. Na sastanku u periodu od 4 dana, će biti deo nacrt međunarodne standarde glasati da se razmotre postavlja nove standarde, kao što su predlozi. Sastanak zavoda Shanghai hemijske industrije, zamenik glavnog inženjera, testiranje direktor centra, TC134 RG1 ISO zove Liu banda predsedavao.

Godišnji sastanak održan u Linyi je izabrani kineski, želim pokazati Kina dostignuća u novo polje đubrivo sa strane u svet, domaćih i stranih stručnjaka Kina pravovremeno razumevanje najnoviju tehnologiju, industrijske standarde, izgradnju i razvoj situacije, kako bi se promovišu međunarodnu đubrivo industrije tehnologija inovacija i međunarodna razmena.

U poslednjih 10 godina, velika dostignuća napravio u u Kini-izdanje đubrivo, vodu rastvorljiva đubrivo, gnojivo i drugi novi nitro đubrivo polje, u analizi važno gnojivo proizvoda i đubrivo proizvodi određivanje polja standardno izdanje, kineski bilo među worldand #39; s napredni nivo, taj naše zemlje da se prilagodi standard od promena standardnih napajanja , standardne lider pretvorio predivna. AsMagnesiumSulfateand #39; sKineski proizvođač Shandong Jiangyuan rafiniranost Co Ltd je opremljena sa prve klase za proizvodnju opreme i testiranje opreme, snažnu tehničku snage i talenat za upravljanje, osigurati kvalitet proizvoda, koji je prodao širom sveta, koji je u širokoj upotrebi u đubrivo, zaštita životne sredine industrije.

U ovom trenutku, Chinaand #39; s đubrivo je ušla u kritičan period transformacije i nadogradnja, hitnije potrebe da promovišu međunarodnu saradnju u proizvodnji, a tehnologija proizvodnje proizvoda, hitnije treba ići u kineska Kina standard, tehnologije, proizvoda i usluga se ugasiti.


Shanghai LiangRen hemijske co., LTD. Nalazi se u jiading okrugu Shanghai, je jedan od vodećih domaćih galvanizaciju hemijskih sirovina proizvođača i distributera, profesionalne proizvodnje:chromate so,bakar,nikla,Kobalt soiostale soliproizvodi. svoju firmu i #39; s proizvodima su izvezeni u Australiju, Nemačke, Koreje, Japana, Tajlanda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regionima, sa kupcima za uspostavljanje dugoročne, stabilne odnose saradnje.

2013 godine kompanija je usvojila je 9001; 2008 sistema kvaliteta, standard za kontrolu kvaliteta proizvoda. Vreme ojačati hardver izgradnje, sistematsko upravljanje softverom, da se u razvoj kompanije na novi nivo.

Nove mogućnosti, nove izazove, spremni smo da rastu zajedno sa vama!

VišeNeorganskaSoinformacije o proizvodima:http://www.inorganic-salts.com/