Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Izložba > Sadržaj
Funkcije i upotrebe poljoprivredni razred magnezijum sulfat
- Jan 19, 2017 -

Poljoprivredna razreda magnezijum sulfat

MagnezijumSulfatje najčešće korišćenih gnojivo koja sadrži magnezijum, rastvorljiva u vodi, ne samo mogu dati biljke magnezijum, sumpor i slobodi tlu, promoviše biljka list puca, a koren rasta, koren biljke veliko, u isto vreme da ubrza apsorpciju azota u tlu. Zasadi fosfora, pružaju bogat hranljivih materija za biljke, povećanje otpornosti biljke na bolest, to je poznato kao rast biljaka i prinos hranljivih materija. Nedostatak magnezijuma može Rasti normalno, pa je neophodno za povećanje produktivnosti i poljoprivredne proizvodnje u dogovorenom.

Magnezijum je važna komponenta hlorofil, za fotosintezu je neophodan, aktivator mnogih enzima, mogu da promovišu ugljenih hidrata u novim dokida na star., sinteze nukleinske kiseline, fosfata konverzije, i istovremeno kao nuklearni proteine u sintezi proteina više komponenti, to u sklopu komponente hromozom kao gen za prenos vektor. Magnezijum sulfat je bezbojan kristal šećera, rastvorljiva u vodi, uniformi čestica. Mogu li foliar aplikacije, takođe možete da emitujete mašina. Jer je koncentracija kristalizaciju obradi i nakon tretmana, tako da nema slobodnog kiselina, kiseline, vodu rešenje je nisko, nije lako za narezivanje trava.


Shanghai LiangRen hemijske co., LTD. Nalazi se u jiading okrugu Shanghai, je jedan od vodećih domaćih galvanizaciju hemijskih sirovina proizvođača i distributera, profesionalne proizvodnje:chromate so,bakar,nikla,Kobalt soiostale soliproizvodi. svoju firmu i #39; s proizvodima su izvezeni u Australiju, Nemačke, Koreje, Japana, Tajlanda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regionima, sa kupcima za uspostavljanje dugoročne, stabilne odnose saradnje.

2013 godine kompanija je usvojila je 9001; 2008 sistema kvaliteta, standard za kontrolu kvaliteta proizvoda. Vreme ojačati hardver izgradnje, sistematsko upravljanje softverom, da se u razvoj kompanije na novi nivo.

Nove mogućnosti, nove izazove, spremni smo da rastu zajedno sa vama!

VišeNeorganskaSoinformacije o proizvodima:http://www.inorganic-salts.com/