Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Izložba > Sadržaj
OEM kosa rast šampon u rasutom stanju
- Feb 21, 2017 -

Osnovni podaci

Model br.: šampon

Starosne grupe: za odrasle

Za kosu: Sve dlake

Zaštitni znak: OEM kosa rast šampon u rasutom stanju

Specifikacija: OEM kosa rast šampon u rasutom stanju

Šifra HS: 510440

Pol: Unisex

Obrazac: Gel

Sastojak: biljni

Transportnom pakovanju: OEM kosa rast šampon u rasutom stanju

Poreklo: Kina

Opis proizvoda

OEM kosa rast šampon u rasutom stanju

Pokazatelji
neku kremu za na glavi za borbu protiv peruti i suv skalp. To takođe mogu da promovišu rast kose zdravih i jakih suprotno od tanke, lomljive kose. Čak možete da opozovete neki stupanj štete kroz hemijskih tretmana i boje, a mogu da se koriste za lečenje krajeve.

Sastojci
Voda, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl, betain, natrijum Lauroamphoacetate, Sodium metil Cocoyl Taurate, Sodium Lauryl Glucoside Carboxylate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl glutamat, Acrylates kopomilera Cocoandamp; #173; Glucoside, Glyceryl Oleate polisorbata 20, Argania koga (arganovo ulje), Phytokeratin, Prunus Persica (breskve Kernel ulje), Prunus bademovo (bademovo ulje), Simmondsia Chinensis (jojobe Oi) Pseudocollagen, Kamelija Sinensis (Kamelija semena ulje), Pseudocollagen prirodnog (vanila/med) miris, ulje Americana (avokado ulje)


Shanghai LiangRen hemijske co., LTD. Nalazi se u jiading okrugu Shanghai, je jedan od vodećih domaćih galvanizaciju hemijskih sirovina proizvođača i distributera, profesionalne proizvodnje:chromate so,bakar,nikla,Kobalt soiostale soliproizvodi. svoju firmu i #39; s proizvodima su izvezeni u Australiju, Nemačke, Koreje, Japana, Tajlanda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regionima, sa kupcima za uspostavljanje dugoročne, stabilne odnose saradnje.

2013 godine kompanija je usvojila je 9001; 2008 sistema kvaliteta, standard za kontrolu kvaliteta proizvoda. Vreme ojačati hardver izgradnje, sistematsko upravljanje softverom, da se u razvoj kompanije na novi nivo.

Nove mogućnosti, nove izazove, spremni smo da rastu zajedno sa vama!

VišeNeorganskaSoinformacije o proizvodima:http://www.inorganic-salts.com/