Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Izložba > Sadržaj
Kristalna beli prah natrijum glukonat
- Jan 19, 2017 -

Osnovni podaci

Model br.: SG

Klasifikacije: Hemijski aditivi

Izgled: prah

98% min.: Industrijska klasa

Pakovanja: 25kgs

Drugo ime: Natrijum glukonat prah

Specifikacija: SGS

Šifra HS: 29181600

Efikasnost: Skala odstranjivaи

Tip: stabilizatori

Boja: bela

Uzorci: slobodan

Upotrebe: Betonski aditivi

Zaštitni znak: Hemijski YUANSHENG

Opis proizvoda

Natrijum glukonat
CAS #: 527-07-1
Na natrijum glukonat je natrijum polyhydroxycarboxylate. To se zove i natrijum pentahydyoxycaproate. Molekularna formula je C6H11O7Na. Masa molekularne je 218.14. A beli ili svetlo žuta kristalna čestica, ili izgled, lako je rastvorljiva u vodi, malo rastvorljiv u alkoholu, plastificirano u nerastvorljiv u eter. To je uglavnom koristi za ravnotežu kiselina-baza agenata, voda kvaliteta stabilizatori, izroni čistači, cementa legura i tako dalje, sa široku primenu.

Aplikacija:
1. Podesite balans kiselina-baza u ljudska tela u prethodno stanje za normalno funkcionisanje nerve kada se koristi za medicinu. Koristi se za aditivi u hrani za istu svrhu.
2. koristi se kao stabilizator kvaliteta vode. Prednosti su prikazani na sledeći način:
I. ima efekat očiglednom koordinacija, se može primeniti na različite formule kao što je molibdena, silikon, fosfor, Volfram i nitrat i značajno poboljša efekat inhibiciju korozije zbog uticaja koordinaciju efekat.
II. da opšte korozije inhibitore, efikasnost inhibiciju korozije je povećan sa podizanjem temperature.
III. ispunjava tehničke standarde pigmentima skala sposobnosti, ima jak complexing kapacitet na Ca, Mg i Fe soli i posebno ima odličan chelating efekat na Fe3 +.
IV. kao korozija i skala inhibitor za cirkulaciju rashladnog vodu, je superiorniji od drugih korozije i skale inhibitore koristio u predstavi, a može da ostvari s efektom uklanjanja javni red.
3. koriste kao čeličnih površina čistač: ako čeličnih površina treba biti platina, hrom, tin pocinkovani za posebnu upotrebu, površine od njihove gredica sve treba da bude strogo oprao napraviti lakovi i čelične površine čvrsto povezana, a Dodavanje slova na natrijum glukonat u njihovim čišćenje će ostvariti savršen efekat u ovom trenutku.
4. koriste kao agent za čišćenje specijalnog stakla boce: profesionalni agentu za staklo boce sa sa natrijum glukonat kao glavna formula može da poboljša sledećih često pitao probleme: jadni detergency, i lako blokiranjem mlaznice i cevovodi o boci podloškama. Nezadovoljavajuće detergency na rdju etikete boce i boce vratove. Bezbednost nezadovoljavajući hrane izazvan trag baruta (kao što je talog fosfata). I javne neprijatnosti osnovale ispuštanje pranje u vodi.
5. koristi se kao neki cementa admixture: nakon nekog odredjenog natrijum glukonat se dodaje u cement, to može da poboljša plastičnost i snage za beton, i ima zaostalosti efekta, naime odloži postavka početnog i završnog vremena od betona.
6. da li može da se koristi za industrijske polja kao što su galvanizaciju, filmski proizvodnje i tako dalje.


Shanghai LiangRen hemijske co., LTD. Nalazi se u jiading okrugu Shanghai, je jedan od vodećih domaćih galvanizaciju hemijskih sirovina proizvođača i distributera, profesionalne proizvodnje:chromate so,bakar,nikla,Kobalt soiostale soliproizvodi. svoju firmu i #39; s proizvodima su izvezeni u Australiju, Nemačke, Koreje, Japana, Tajlanda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regionima, sa kupcima za uspostavljanje dugoročne, stabilne odnose saradnje.

2013 godine kompanija je usvojila je 9001; 2008 sistema kvaliteta, standard za kontrolu kvaliteta proizvoda. Vreme ojačati hardver izgradnje, sistematsko upravljanje softverom, da se u razvoj kompanije na novi nivo.

Nove mogućnosti, nove izazove, spremni smo da rastu zajedno sa vama!

VišeNeorganskaSoinformacije o proizvodima:http://www.inorganic-salts.com/