Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Izložba > Sadržaj
Бијели прах 98% мин Баријум хлорид за индустрију
- May 19, 2017 -

Основни подаци

• Модел бр .: БЛИ-002

Стандардни разред: индустријски разред

Мф: Бацл2.2Х2О

Еинецс: 233-788-1

Заштитни знак: Дитаи

Поријекло: Кина

Тип: Баријум хлорид

ЦАС: 10361-37-2

Чистоћа: 98% Мин

Место поријекла: Кина

Спецификација: индустријски разред

ХС код: 28273920

Опис производа

Баријум хлорид је неорганско једињење са формулом БаЦл2. То је једна од најчешћих соли бариум-раствора у води. Као и друге соли барије, токсично је и даје жуто-зелену боју пламену. Такође је хигроскопан.
Баријум хлорид је јонско хемијско једињење са формулом БаЦл2. Супстанца има ЦАС регистарски број 10361-37-2 и ЕИНЕЦС број 233-788-1. Стабилан је, али није компатибилан са другим материјалима попут бром трифлуорида и фуран-2-пероксикарбоксилне киселине. Анхидрид баријум хлорида је бела чврста супстанца. Било који од различитих супстанци које садрже баријум. Већина су кристалне чврсте супстанце беличасте боје. Они имају тенденцију да буду растворљиви у води и губећи од воде. Они могу бити токсични удисањем или евентуално апсорпцијом коже. Безводни баријум хлорид је негорив. Сама супстанца не гори, али се може загријати приликом грејања како би се произвели корозивни и токсични испарења. Неке су оксиданти и могу запалити запаљиве материјале (дрво, папир, уље, одећа, итд.). Контакт са металима може довести до запаљивог водоника. Осим тога, када се загреје, њен контејнер може експлодирати.

Користи
Као јефтина солу соли баријума, баријум хлорид проналази широку примену у лабораторији. Уобичајено се користи као тест за сулфатни јон (види горе наведене хемијске особине). У индустрији, баријум хлорид се углавном користи у пречишћавању раствора слане раствора у хлапљивим хлорима, као иу производњи соли за топлотну обраду, отврдњавање челика од челика, у производњи пигмената и производњи других соли барија. БаЦл2 се такође користи у ватромету да би дала сјајну зелену боју. Међутим, његова токсичност ограничава његову применљивост.

Сигурност
Баријум хлорид, заједно са осталим воденим растворљивим солима баријума, веома је токсичан. [8] Натријум сулфат и магнезијум сулфат су потенцијални антидоти, јер формирају нерастворни чврсти баријум сулфат БаСО4, који је такође отрован, али мање штетан због своје нетопности.

Индек Индек Индек
Одличност прве квалификације квалификације
Чистоћа% ≥ 99,00 98,00 97,00
Калцијум (Ца)% ≤ 0,036 0,090 -
Натријум (На)% ≤ 0,20 - -
Сулфид (СО4)% ≤ 0,003 0,008 -
Железо (Фе)% ≤ 0,001 0,003 0,02
Материја нерастворљива у води% ≤ 0.05 0.10 0.20
Ваше задовољство је наша најинтересантнија ствар. Такође, ваш предлог ће нам бити веома добродошао. Сада уживајте у посети и надати се да ћете чути од вас!Шангај ЛиангРен хемијски цо., ЛТД. Налази се у јуадинг округу у Шангају, један од водећих домаћих произвођача и дистрибутери хемијских сировина, професионалне производње: хроматске соли , бакра , никла , соли кобалта и других солних производа. Производи компаније су извезени у Аустралију, Немачку, Кореју, Јапан, Тајланд, Уједињено Краљевство, Тајван, Индонезија, Малезија и друге земље и регионе, са купцима за успостављање дугорочних, стабилних односа сарадње.

У 2013. години компанија је прошла систем квалитета ИСО9001, 2008, стандард квалитета контроле производа. Док ојачају хардверску конструкцију, систематично управљање софтвером, развој компаније развија на нови ниво.

Нове могућности, нови изазови, спремни смо да расте заједно са вама!

Више информација о неорганској соли : хттп : //ввв.инорганиц-салтс.цом/