Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Novosti > Sadržaj
Neorganske soli tržište 2016: Kompanija profili, tržišne segmente, krajolik, potražnje i predviđanja – 2027
- Nov 12, 2016 -

Neorganske soli je veoma popularna supstanca koja se koristi u raznim privrednim granama kao što su gnojiva industriji, poljoprivredi, industriji i agrochemical industrija, kao i između ostalih. U skorijoj prošlosti godina, zbog sve veće populacije i neprekidno rast hemijska sredstva u poljoprivredi i poljoprivrede industrija je ispunila očekivanja ukupan rast tržišta i neorganske soli. Magnezijum oksid i gume su glavni elementi neorganske soli. Rast u gumene industrije i sve veću potražnju za magnezijum oksid ima pogon na rast tržišta za globalnoneorganske soli Markt. opsežne upotreba kalcijum soli, nitrata, amonijum fosfata, cink u svoje vreme, i drugima da se poboljša hrana sadržaj tlu su poznati kao primarni faktori koji teraju rast tržišta globalne neorganske soli. U farmaceutskoj industriji, neorganske soli se koristi kao važna aplikacija kao antacid. U građevinarstvu, koristi se u betonu kao epsom soli koji se vrlo široko koristi u baљti i domaćinstava na korišćenje, poljoprivredi i nekoliko drugih oblasti. Ti faktori su i predviđanje ukupan rast tržišta globalne neorganske soli.

Tržišnih segmenata

Za potrebe ove studije, MRFR je iz segmenata na globalnuneorganske soli tržištana osnovu aplikacije i tipove.

Na osnovu aplikacije, na tržištu kao segment u industriji hrane i pića, poljoprivreda industrija, farmaceutska industrija i drugima (hemijsku i građevinsku industriju)

Na osnovu vrste na tržištu kao segment u kalcijum soli, soli amonijuma, so kalijum, natrijum soli i drugih.

Ukus tržišne podatke i tržišne informacije predstavljene kroz više od 40 tržišta tabele sa podacima i figure koje se šire u 139 stranice izveštaja. Uspeha detaljnije tabelu sadržaja TOC andamp; sinopsis tržišta na "globalno istraživanje tržišta neorganske soli prijaviti – predviđanja da 2027"

Regionalna analizaNeorganske soli tržišta

GlobalInorganic so tržištu je na broju $XX milijardi 2015 i procenjuje se da postignu $XX milijardi u 2027 sa izračunatim CAGR od XX % u periodu predviđene

Izveštaji koji uključuje i kratku analizu pokriva geografske regije:

Amerika,Severna Amerika,NAS,KanadaLatinska AmerikaEvropa,Zapadne Evrope,NemačkaFrancuskaItalijaŠpanijaOstatak zapadne Evrope,Istočne Evrope,Asia – Pacifik,Azija,Kina,IndijaJapanJužna Koreja,Ostatak Azije.Pacifik,Srednja Eastandamp; Africa。

O istraživanju tržišta budućnost:

U istraživanju tržišta budućnost (MRFR), omogućili smo kupcima da se razotkrije složenosti razne industrije kroz nam izveštaj kuvala istraživanja (CRR), polu-Cooked istraživanja izveštaje (HCRR), sirova Istraživanje izveštaja (3R), beskonačnim istraživanja (CFR), i istraživanje tržišta andamp; Konsultantske usluge.

MRFR tim da ima Vrhovni cilj da obezbedi za istraživanje tržišta Optimalni kvalitet i inteligencija usluge našim klijentima. Istraživanje tržišta studija koje proizvode, usluge, tehnologije, aplikacije, krajnjim korisnicima i igrači na tržištu za globalne, regionalne, a zemlja nivoa tržišnih segmenata, omogućiti našim klijentima da vidim više, znam više i učiniti više, što vam pomoći da odgovorim na sva njihova najvažnija pitanja.

Da bi se ažurnost tehnologije i rad procesa u industriji, MRFR je često planira andamp; sprovodi se sastati sa industrijskim ekspertima, a industrijski posetio za svoje članove analitičar istraživanja.
Shanghai LiangRen hemijske co., LTD. Nalazi se u jiading okrugu Shanghai, je jedan od vodećih domaćih galvanizaciju hemijskih sirovina proizvođača i distributera, profesionalna produkcija: chromate soli, bakar, nikl, Kobalt soli i druge soli proizvode.

Od kompanije od njenog osnivanja, uzmi fondacija tehničke, unajmili u zgodan plata nauke i tehnologije talenat, ojačati za istraživanje i razvoj novih proizvoda. Visoke investicije predstaviti napredne proizvodne opreme, stalno poboljšanje na zanat, strogo kontrolu kvaliteta proizvoda, od sirovina u biblioteku gotovog proizvoda iz magacina, koji vode do pratite grupu proizvoda.

2013 godine kompanija je usvojila je 9001; 2008 sistema kvaliteta, standard za kontrolu kvaliteta proizvoda. Vreme ojačati hardver izgradnje, sistematsko upravljanje softverom, da se u razvoj kompanije na novi nivo.

Kompanija predstaviti laboratorija atomski apsorpcioni analizator, pravi test izveštaj grupnom izdat od strane više preciznosti. Pregled proizvoda i karantin biro, Shanghai hemijske industrije istraživačkog instituta u Šangaju redovno, SGS i drugih autoritativnih organizacija testirati. Stabilan i pouzdan proizvod kvaliteta, osvojio nove i stare kupce konzistentan potvrdno.

Nakon godina razvoja tržišta, svoju firmu i #39; s proizvodima su izvezeni u Australiju, Nemačke, Koreje, Japana, Tajlanda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regionima, sa kupcima za uspostavljanje dugoročne, stabilne odnose saradnje.

Nove mogućnosti, nove izazove, spremni smo da rastu zajedno sa vama!

VišeNeorganske soliinformacije o proizvodima:http://www.inorganic-salts.com/inorganic-Salt