Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Novosti > Sadržaj
Нитрат не превазилази Стандардни приступ ће бити доступан на картици приступа тржишту
- Jul 21, 2017 -

Тренутно све врсте поврћа још увек не постоје само остаци пестицида у овом феномену, а проблем прекомерног нитрата је такође истакнутији, што представља претњу за здравље људи. Већина људског уноса нитрата од поврћа, чине око 80%. Нитрат се може смањити на нитрит под дејством бактерија. Нитрит може да доведе до тровања крви, што резултира телесом од десет симптома хипоксије главе; у исто време се нитритом може узети људско тело друге хране, лекова, резидуалне секундарне аминске реакције пестицида у стомачној шупљини да би се формирало јако канцероген - нитрозамини, који је кривац дигестивног система рака. Тренутно локално тржиште почело је да имплементира систем, контрола нитрата не прелази стандардну "приступну картицу" један од важних услова. Конкретно, обратите пажњу на листнато поврће, кореновско поврће да бисте преузели контролу над мерама нитрата. Различите врсте поврћа акумулирају осетљивост нитрата је различита, лиснато поврће је изузетно осјетљиво, а поврће је осјетљиво. Карфића није осетљива врста, тип воћа и поврћа није осетљив тип. За спанаћ, амарант, спанаћ, купус, целер и остало лишће поврће, као и корење, редкев и остало коренасто поврће, посебно да преузму контролу над мерама нитрата. Слиједећи су исти као и "

За примену органског ђубрива и биогорива. Различите врсте оплодње, исте врсте поврћа у садржају нитрата ће бити сасвим другачије. За примену биолошког ђубрива и високотемпературног компостирања поврћа које садрже најмање нитрата, а затим локални компост, примјена ђубрива је највиши садржај нитрата, посебно у азотном ђубриву. Различити типови примене ђубрива показали су исти тренд за нитрат од 0 ~ 60 цм. Садржај нитрата у тлу не утиче само на апсорпцију азота нитрата у поврћу, већ такође има велики утицај на садржај азота нитрата у подземним водама. Да би заштитили еколошко окружење и спречили акумулацију поврћа који би се смањио, требало би да промовише примену органских ђубрива и биолошких дјубрива, што је барем могуће примјењује хемијска ђубрива, посебно апликација азотних дјубрива, како би се постигла ефикасна комбинација азота , фосфор и калијум: однос неорганског азота у органски азот треба да буде мањи од 1: 1: проценат три елемента азота, фосфора и калијума, 1: 0,2: 0,5 за поврће у кратком сезони и 1: 0,5: 0,6 за дугогодишње поврће. Слиједећи су исти као и "

Изаберите одговарајуће врсте азотних ђубрива, морфологију и дозирање. Не користите азотно ђубриво тренутно се плашим не могу, али обратите пажњу на сорте азотног ђубрива, различите облике азота, поврће, акумулацију нитрата је такође различита. Као што је примена амонијумог азотног ђубрива (амонијум хлорида, амонијум сулфата, итд.), Значајно ће смањити садржај нитрата у поврћу. Према томе, примена азотног ђубрива треба углавном бити урее и амонијум азот, или азот азота азота и азота нитрата који се користи у комбинацији са контролним односом од око 7: 3. Кратко сезонско повртно ђубриво примјењује цијели период раста препоручује чист азот 10 кг / 667 квадратни метар, еквивалент 21 кг амонијум хлорида, ђубриво 1200 кг или разноврсно ђубриво 1500 кг: препоручено је дуго сезоно поврће препоручује чист азот 15 кг / 667 квадратних метара, еквивалентан амонијум хлориду 32 кг, стајњак 1700 кг или 1000 кг гнојива земље . Слиједећи су исти као и "

Побољшане методе ђубрења. Да би се основало ђубриво, допуњено топном обрадом, сва органска ђубрива и фосфор калијумско ђубриво и 70% азотно ђубриво као основна употреба ђубрива, само 30% азотно ђубриво за врхунско обрађивање. У комбинацији са примјеном азотног пиридина (Ц? П) и дициандиамида (ДЦП) и других инхибитора азотних ђубрива, боље је инхибирати акумулацију нитрата. Примена микро-ђубрива за смањење акумулације нитрата у поврћу има бољи ефекат, као што је примена молибдена ђубрива може смањити садржај нитрата од 41% до 76%. Обично у првих 10 дана прерађивања лишћа листја. Поврће жетве 15 до 20 дана раније, или врхунац печења воћа и поврћа од 15 до 20 дана, треба да заустави врхунску обраду. Слиједећи су исти као и "

Спречити нијансу поља. Што више изливања на терену, то је већи садржај нитрата у биљци. Према томе, густина садног биља би требала бити прикладна да би се спречило превише танко и сувише густо, и може се узети за везивање, борбу, обрезивање, обрезивање и друге методе како би се смањила или спречила нијансирање поља.