Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Novosti > Sadržaj
Kalijum Dihydrogen fosfata koristi metode i poena za pažnju
- Oct 28, 2016 -

Kalijum dihydrogen fosfata je Aktivni sastojak P2O5 52%, koja sadrži K2O oko 34%, svoje čisto bela ili nije bela kristala, Hygroscopicity mali, lako se rastvori u vodi, kao visoke koncentracije dostupni fosfor kalijum složena gnojiva.

Zbog svoje gnojivo je skuplji, u predstavi za koren top zavoj, posebno za voжke, povrće, žito na na jointing za pokretanje, Cottone pre i posle anthesis, dostupna kalijum dihydrogen fosfata rešenje 0,1% - 0,2% 2-3 sprej, poprskao svakih 5-7 dana, 1 i obično postići dobar efekat.

Može se koristiti kao đubrivo seme od kalijum dihydrogen fosfata, ali pre dirinиim kalijum dihydrogen fosfata rastvoru sa koncentraciju od 0,2% 18-20 sati, pa ocediti i suva, kao neka vrsta aplikacije đubriva na izrezivanje sejem.

Kalijum dihydrogen fosfata obratio pažnju: kalijum dihydrogen Fosfate za đubrivo, se obično vrši pomoću foliar način, prska je komplementarna oplodnju, mora da je u basal Izreži rano stopalo na osnovu u srednjoročnom periodu sa dobro preliv, obično u srednje i kasno useve, prskam blagovremeno da biste dobili bolje rezultate.