Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Novosti > Sadržaj
Kalijum nitrat, kalijum sulfat, kalijum Dihydrogen fosfata soli, koja je razlika?
- Oct 28, 2016 -

Kalijum nitrat

Nitratni azot koji sadrži 13.5% kalijum 46, je hemijski neutralna, fiziološki neutralno gnojivo, ima dobre vode nesposobnost da se rastvori, dugo termin aplikaciju, neće dovesti do tla acidification, primenjena na voće drveće u fazi mladog voća u ranim bojenje mogu da promovišu ćeliju ekspanzije, jer sadrži Nitratni azot, kasno za bojenje ne preporučuje se da koristite, lako dovesti do ponovo zeleni.

Kalijum dihydrogen fosfata

Koji sadrže fosfor 52% kalijum 34, je hemijski neutralna, fiziološki neutralna gnojiva, dobar nesposobnost da se rastvori u vodi. Pre i posle cvjetanja i može se koristiti za promovisanje klijanja od korena i Bad diferencijacije, pruža energiju za efflorescence; prah za bojenje, bojenje korišćenih mogu da doprinesu povećati voće slast; branje voća mogu da promovišu grana-beli, stepen voće drva.

Kalijum sulfat

Kalijum 54% u teoriji, obično 50%; je hemijski đubrivo srednji, fiziologija-kiselina, ima vrlo dobra voda nesposobnost da se rastvori, ali dugoročni koristiti, možete povećati na tlu acidification, primenljivo krajem grape bojenje zrelost voća, voće u prahu za bojenje i povećanje slast voća.