Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Novosti > Sadržaj
Методе производња основних Цхромиум сулфат Аре
- May 25, 2017 -

Основне методе производња хромо сулфат су метод углавном органски редукције и начину сумпор редукције диоксид. Метод органске Смањење киселина Натријум дихромат матични раствор је мешан и закишељена са раствором натријум бисулфат раствором (40 до 42 ° Бе) или сумпорном киселином у оловно или обложену стаклом измешану реактор, а сахароза / глукоза редукционо је полако додаван уз мешање, Со да је смањење шестовалентним хрома, крај реакције да задржи решења кључање, погодује до завршетка реакције.

Производ реакције је сирупаст вискозна течност, а концентрација раствора се подеси на 40 до 42 ° Бе. Смеша се затим охлади природним хлађењем и затим охлађена до испод 10 ° Ц у калуп хлађења дајући део натријум сулфата као кристал. Направљен течних основних хрома сулфат производа, а затим концентрује, сув, од чврстих основних цхромиум сулфатне производима.

Треба чувати на хладном, проветреном, сувом складишту. Пацкагинг контејнери који се заптивају, влагу. Алкална сулфат не могу се мешати са јестивим предмета, органске материје, запаљивих материјала, киселине. Транспорт како би се спречило кишу и излагање сунцу. Треба водити рачуна приликом руковања како би се спречило оштећење пакета.

Басиц Цхромиум сулфат Натуре: индустријски производи за основну мешавину хром сулфата и натријум сулфата, опште формуле Цр (ОХ) м (СО4) н · 2кХ2О. За аморфни тамног зеленог праха или љуспица, честице имају стакластог држава под микроскопом. Растворљив у води, нерастворљив у алкохолу. Јак хигроскопност. отровна!

Паковање Складиштење и транспорт чврстих производа са полиетилен пластичне кесе постављене Полипроиленске вреће, сопствена тежина 25кг, 50кг. Течни производи се транспортују у цистернама. Паковање треба да буде очигледни "лек" знаци. Је неорганска дрога, опасно број регулација: 83028. треба чувати на хладном, проветреном, сувом складишту. Пацкагинг контејнери који се заптивају, влагу. Не мешати са јестивим предмета, органске материје, запаљивих материјала и киселине. Транспорт како би се спречило кишу и излагање сунцу. Треба водити рачуна приликом руковања како би се спречило оштећење пакета.

Физичке и хемијске особине индустријских производа за основну мешавину хром сулфата и натријум сулфата, опште формуле Цр (ОХ) м (СО4) н · 2кХ2О. За аморфни тамног зеленог праха или љуспица, честице имају стакластог држава под микроскопом. Растворљив у води, нерастворљив у алкохолу. Јак хигроскопност. отровна!

Стандард квалитета Хемијска индустрија стандардни ЈУ / Т. 2678-95

Молекулска тежина 165.06