Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Novosti > Sadržaj
Рафинисаног бакарног сулфата је галванизација звездног бакарног сулфата
- Sep 26, 2017 -

Такозвана бакарна плоча високе чистоће садржи садржај више од 99%, мање нечистоће, јонови јона, јонови хлорида, ниски Бакарни сулфат који није нерастворан у води. Да ли је комбинација јавне изврсности у производном процесу и напредној технологији екстракције, након бројних нечистоћа које се уклањају, како би се произвело висококвалитетни бакар сулфат, који ефикасно смањује појаву бушилице, песка, црне, магле и других кварова. Да обезбеди стабилност купке и квалитет производа. Јиниуан Хемијски рафинисани бакар сулфат се производи овако.

И индустријски бакар сулфат он је каква врста производње? Његови захтеви нису високи, тако да је и квалитет уопштен, углавном за опоравак неких сировина, а потом је извадио, јер је цијена јефтина, па ће процес смањити углове, смањити број рафинисања, сировине на груба, нечистоћа се повећава, садржај је низак, тржиште има 96% или 98% индустријског бакарног сулфата, платинг у производу ће се појавити на површини, није глатка, ту је пруга, црна, магла и тако даље.

Ако је бакар сулфат индустријског квалитета обичан бакар сулфат, онда је бакар сулфат у галванизацији галванизиран у пријатељима са пет звезда са бакарним сулфатом. Као разлика између обичних хотела и звезданих хотела.

Обичан хотел, тамни, квалитет уопште, услуга уопште. Главна цена је јефтина. Хотел звезда, добар сервисни став, квалитетан, великодушан, угодан. Као и осећај дома. Тада релативни термини, цијена је пропорционална квалитету, али вриједност за новац!

Ох, зар то сада није познато да је бакар и ниво таквог Ах, а затим Јиниуан Цхемицал рафинирани бакар сулфат је галванизација звездног бакарног сулфата, са њим је први избор.