Shanghai Liangren hemijski Co., LTD

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, srž hemijske industrije dobavljači!

Dom > Novosti > Sadržaj
Шта је употреба бакарних сулфата?
- Oct 27, 2017 -

Бакар сулфат се може комбиновати са протеинима у облику протеинских соли, а тиме и снажну способност да убију патогене, црвене црве, црвене црве, црне црве, прстенове, кинеске и друге паразите узроковане рибљом болешћу има значајну улогу у превенцији и лијечењу, док убијају језеро у маховину, водене мрежне алге, језеро индиго, вретенчарски пуж, па бакар је основни лекарски процес у воденичном узгоју.

Употреба превенција меког сулфата

1. Способност бакар сулфата да убија патогене зависи од воденог окружења. Генерално, његова токсичност се повећава с повећањем температуре, уз повећање пХ, повећање органске материје и присуство соли и смањење. Стога, ако је квалитет воде од ђубрива, температура воде је ниска, може бити прикладно повећати дозе, напротив, смањити дози. Истовремено не ујутру риба плутајућа глава и јутарња температура воде је висока када се користи, пожељно у поподневним часовима од 16х до 18х када се користи. Спринкле треба обратити пажњу на дубине воде, око језера, под вјетром, мало више потресати.

2. Варни распон концентрације бакар сулфата је мали. Практична употреба, треба да се заснива на различитим врстама узгоја, одаберите одговарајућу концентрацију. У општој употреби, концентрација од 0,5 × 10-6 ~ 0,7 × 10-6 Бакар Сулфата Куанцхипоса или са концентрацијом од 8 × 10-6 бакар сулфатне купке за 20 до 30 минута.

3. Бакар сулфат се често мијеша с ферроус сулфатом у омјеру 5: 2. Ферроус сулфат је углавном за уклањање фиксације, за уништавање паразита за уклањање препрека од бакарних сулфата.

4. Растворити температуру воде бакар сулфата не би требало да прелази 60 ℃, у супротном течност је лако пропасти.

5. Неки паразити (у воденим животињама при формирању циста протозоа и спора) не могу користити третман бакар сулфата, као што је болест малих мелон, са третманом бакарног сулфата није само неефикасан, већ ће учинити да мали инсекти формирају велики број цисте и узгој, погоршајте стање.

6. Бакар сулфат водени раствор металних корозивних, растворених лекова и просипаних лекова, не могу користити металне уређаје, треба користити пластику, дрво, керамику, стаклене посуде.

7. Бакар сулфат се не може користити са алкалним лековима, иначе ће смањити ефикасност.